Veganská kuchařka : chutné recepty a tipy pro vaše zdraví /

Vlastnosti a použití základních potravin v jídelníčku vegetariána, jednoduché a rychlé recepty na přípravu veganských jídel ve fotografické publikaci.

Hlavní autor: Trenchi, Cinzia
Další autoři: Procházková, Eva, 1979-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Edice: Knihy Omega
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
422440187433 187200 641.56 Naučná literatura Dostupné 5x