Babiččiny regionální recepty za pár kaček... /

Kniha jednoduchých, časově i finančně nenáročných receptů staročeské kuchyně, známější i zcela zapomenuté polévky, pokrmy z brambor, sladké i slané krajové speciality z mouky, jídla z luštěnin a hub, z masa.

Hlavní autor: Marounek, Dalibor, 1962-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : BVD, s.r.o., 2016
Vydání: Vydání první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
422440185204 185252 641.568 Naučná literatura Dostupné 10x