(Prostřeno) bez servítků. téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořen ěných postřehy ze života /

Kuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuch...

Celý popis

Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Další autoři: Hrbková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2010
Vydání: Vyd. 1
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
422440170124 170124 641.5 (neuvedeno) Dostupné 27x