Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby : [137 nových receptů] /

Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním obd...

Celý popis

Hlavní autor: Samwald, Achim
Další autoři: Koubková, Jitka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada Publishing, 2008
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
422440165311 165311 641.4 (neuvedeno) Dostupné 5x