Receptury teplých pokrmů /

Soubor receptur pro podnikatele provozující hostinskou činnost nebo poskytují stravovací služby v rámci ubytovacích služeb.Obsahuje receptury a technologické postupy se zásadami racionální výživy.

Hlavní autor: Runštuk, Jaroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: S. l. : IQ 147, 1995
Vydání: 1. vyd.
Edice: Merkur
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
422440170918 170918 641.5 (neuvedeno) Dostupné 2x