Receptury teplých pokrmů /
Soubor receptur pro podnikatele provozující hostinskou činnost nebo poskytují stravovací služby v rámci ubytovacích služeb.Obsahuje receptury a technologické postupy se zásadami racionální výživy.
Hlavní autor: | Runštuk, Jaroslav |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
S. l. :
IQ 147,
1995
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Merkur
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
422440170918 | 170918 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 2x |